Despre complex

Dezvoltator

Ferco Investment face parte dintr-un grup care detine experienta intr-o gama larga de dezvoltare a schemelor de regenerare urbana si investitii funciare in toate sectoarele pietei de bunuri imobiliare, indeosebi in sectorul rezidential si cel comercial.

De-a lungul timpului, grupul si-a dezvoltat afacerea in zona investitiei si a dezvoltarii imobiliare prin proiecte in Marea Britanie, Statele Unite, Germania, Canada, India, Ungaria si, in prezent, in Romania. Proiectele recent finalizate au cuprins actiuni de regenerare urbana in valoare de peste 200 milioane euro.

In Romania, compania este angajata in dezvoltarea si vanzarea de proiecte rezidentiale, comerciale si de spatii de depozitare, in orasele principale ale tarii.

 

Despre complex

Desfasurat pe o suprafata de aproximativ 18.000 mp, acest modern complex residential ofera in afara unui placut sentiment de libertate si deschidere, toate ingriedinetele unei vieti mai frumoase si mai placute. Noua comunitate este construita respectand fiecare individ si protejand dreptul fiecaruia la intimitate. Livingul spatios si primitor al noului tau apartament, va deveni imediat locul tau preferat de petrecere al clipelor placute alaturi de cei dragi.

Cluburile, amenajate la parterul fiecarui bloc, sunt ideale pentru a sarbatori momentele importante din viata ta, sau doar pentru a te relaxa dupa o zi de munca. In luna Decembrie a anului 2008 primii locatarii s-au mutat in cele 4 blocuri construite: Stejar, Paltin, Arin si Frasin.

Apartamentele beneficiaza de terase generoase care pot fi transformate cu usurinta in adevarate gradini, completand astfel imaginea verde a ansamblului. Complexul dispune si de o parcare subterana cu o capacitate de 258 de locuri si de un centru comercial propriu supravegheat video si spatii de joaca pentru copii amenajate inteligent.

Telefon: +4 0740 100 060

Email: vanzari@fercoinvestments.ro

Cartierul Liziera se afla pe Soseaua Pipera Tunari, in apropiere de Scoala Americana, vis-a-vis de padurea din Pipera. Ansamblul rezidential este amplasat chiar langa padure, folosind in mod inteligent spatiul verde adiacent, care reprezinta peste 70% din suprafata ansamblului.