Termeni şi condiţii

Bine ai venit pe site-ul nostru (www.liziera.ro, denumit in continuare "Liziera.ro"). Te rugam sa citesti cu atentie „Termenii si Conditiile” deoarece prin utilizarea serviciilor noastre, oferite prin intermediul site-ului si prin orice alte mijloace, esti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate in continuare. In afara cazului de prima citire a acestor termeni, tu, in calitate de utilizator, te obligi sa fii de acord cu acesti termeni si conditii, in caz contrar fiind necesar sa incetezi a mai folosi site-ul si/sau serviciile noastre. Navigarea pe site-ul liziera.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

TERMENI SI CONDITII

Toate informatiile si imaginile existente pe site-ul www.liziera.ro, sunt cu titlu informativ si sunt detinute de societatea Ferco Investments SA., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 17797425, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/2989/2010, cu capital social in valoare de 23.512.950 lei si cu sediul in B-dul Pipera-Tunari, nr.166-168, corp C1, etaj 1,birou 1, Voluntari, Ilfov, Romania. Tel.: 031.432.1500; E-mail: vanzari@fercoinvestments.ro

1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza si/sau navigheaza pe site-ul www.liziera.ro.
Consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale sau de producţie, artizanale ori liberale. Utilizatorul trebuie sa fie o persoana de minim 14 ani, care sa foloseasca site-ul cu acordul parintilor sai, sau o persoana cu varsta de peste 18 ani;
Vanzator – societatea Ferco Investments SA., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 17797425, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/2989/2010, cu capital social in valoare de 23.512.950 lei si cu sediul in B-dul Pipera-Tunari, nr.166-168, corp C1, etaj 1,birou 1, Voluntari, Ilfov, Romania. 

2. Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului liziera.ro, inclusiv dar fara a ne limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Ferco Investments SA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. 
Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate proprietarului Ferco Investments SA. 
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Ferco Investments sau a afiliatiilor sai. Folosirea fara acordul Ferco Investments a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Liziera.ro si logo-ul liziera sunt marci inregistrate ale Ferco Investments.
Utilizarea pe liziera.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Liziera.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.
Informatiile, inclusive pozele incluse pe liziera.ro au caracter pur informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa vanzari@fercoinvestments.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

3. Exonerarea de raspundere

Ferco Investments va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului oricarei persoane neautorizate.
Ferco Investments SA nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la liziera.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, liziera.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Ferco Investments S.A. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

4. Limita accesului la Site

Utilizatorii site-ului liziera.ro pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu Liziera.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. www.liziera.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

5. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a societatii Ferco Investment S.A., de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Ferco Investment S.A. nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri. Ferco Investment S.A.. se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Ferco Investment S.A. nu va transmite niciunui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.liziera.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

6. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. “Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Ferco Investment in privinta utilizarii site-ului www.liziera.ro. Ferco Investment isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. In caz de divergenta sau neintelegeri intre liziera.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

7. Datele cu caracter personal – colectare, utilizare, dezvaluire

Date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract. Prin prezenta informare persoanele iau cunostinta despre faptul ca li se vor prelucra date cu caracter personal, iar stocarea acestora nu se va face pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.
Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Ferco Investment S.A. in scop legitim, si anume in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale societatii noastre. Ferco Investment S.A. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace mixte, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate. Prelucrarea datelor cu caracter personal cu buna-credinta se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale, iar persoanele care prelucreaza, in numele operatorului, datele cu caracter personal au obligatia sa respecte confidentialitatea datelor.
Dumenavoastra, in calitate de persoana vizata, aveti dreptul de acces la datele cu caracter personal care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de stergere a acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, daca v-au fost incalcate. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Voluntari, Sos Pipera-Tunari, nr.166-168, corp C1, et.1, birou 1/adresa de email office@fercoinvestments.ro.
Masurile tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat (accesul la bazele de date a utilizatorilor se face pe baza de nume utilizator si parola, fiind reglementat prin roluri si drepturi de acces). Posibilitatea de alterare a datelor accesate este protejata prin firewall, precum si de solutii antivirus actualizate permanent.
Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

8. Dispozitii finale

Nulitatea oricarei clauze a Termenilor si conditiilor, partiala sau integrala, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau parti de clauze. In cazul in care anumite clauze ale Termenilor si conditiilor devin inoperante in intreg sau partial, sau in cazul in care un punct nu a fost inclus in Termeni si conditii, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clauza inoperanta sau nementionata va fi inlocuita cu o clauza corespunzatoare care, in masura acceptabila legal, se apropie cel mai mult de ceea ce Partile contractante au intentionat sau, urmarind conceptia si exprimarea Termenilor si conditiilor, se obtine ceea ce se intentioneaza dupa avizarea despre clauza lipsa sau inoperanta.
Prevederile Termenilor si conditiilor se completeaza cu dispozitiile Codului civil precum si cu dispozitiile legislatiei in vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre liziera.ro si Utilizator.

Telefon: +4 0740 100 060

Email: vanzari@fercoinvestments.ro

Cartierul Liziera se afla pe Soseaua Pipera Tunari, in apropiere de Scoala Americana, vis-a-vis de padurea din Pipera. Ansamblul rezidential este amplasat chiar langa padure, folosind in mod inteligent spatiul verde adiacent, care reprezinta peste 70% din suprafata ansamblului.